Hongqi EH7 - Exterieur - MOBILE - banner

De nieuwe berline van Hongqi

Hongqi EH7

Nieuw dit najaar: de Hongqi EH7

De Hongqi EH7, dit is de nieuwe berline van Hongqi. Deze volledig elektrische en stijlvolle sedan is binnenkort beschikbaar in België. Met dit nieuw model zal Hongqi in België een nieuwe markt betreden. 

Een indrukwekkend rijbereik van 700 km

Met een actieradius tot wel 700 kilometer en een vermogen tot boven de 600 pk levert de Hongqi EH7 indrukwekkende elektrische rijprestraties. De EH7 is leverbaar met achterwiel- of vierwielaandrijving. Deze laatste versie heeft het grootste vermogen en accelereert van 0-100 km/u in 3,9 seconden, wat op z'n minst indrukwekkend te noemen is. 

Snelladen met de Hongqi EH7

De EH7 laadt van 10-80% in slecht 25 minuten met maximaal 250 kW onder optimale omstandigheden*. Dit biedt maximale flexibiliteit in combinatie met zijn groot rijbereik. 

Ervaar een nieuwe dimensie van licht

Vanbuiten gevormd door mooie lijnen en afwerkingen en vanbinnen ruim en luxueus, dat is de nieuwe Hongqi EH7. Het interieur is strak en overzichtelijk afgewerkt met comfortabele luxe stoelen en een panoramisch dak. Het panoramische dak is voorzien van hightech glas, wat maar liefst 99% van het UV-licht filtert. Het beschermt daarmee passagiers tegen schadelijke straling van de zon. 

Ruimte voor maximaal comfort

De EH7 is een grote berline met een lengte van 4.980 mm, een breedte van 1.915 mm, een hoogte van 1.490 mm en een wielbasis van maar liefst 3.000 mm. Dit zorgt voor veel ruimte en comfort op zowel de voor- als achterbank. Hierdoor is hij een uitstekende keuze voor lange reizen en uitstapjes met het gezin.  

De Hongqi EH7 is standaard rijk uitgerust

De Hongqi EH7 is standaard zeer rijk uitgerust. De EH7 bevat standaard de volgende opties:

 • Panoramadak
 • Stuurverwarming en stoelverwarming
 • Frunk (bagagevak aan de voorkant)
 • Regensensor
 • Een app voor op uw telefoon
 • Apple Careplay en Android Auto
 • Elektrische achterklep
 • Adaptive cruise control
 • 360 camera
 • Parkeersensoren voor en achter
 • Lane assist
 • Dodehoek assistent
 • Automatische noodstop
 • Voetgangersherkenning

Veelgestelde vragen over de Hongqi EH7

Waar kan ik de Hongqi EH7 bekijken?

Van zodra de EH7 beschikbaar is in België bent u van harte welkom in onze vestigingen in Antwerpen, Gent of Brussel. Vanaf het moment dat de EH7 in België is, zal het ook mogelijk zijn om een testrit te maken. Liever online uw vraag stellen? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina.

Hongqi-dealer Hedin Automotive Antwerpen
Groenendaallaan 395
2030 Antwerpen

Hongqi-dealer Hedin Automotive Brussel
Koningin Astridlaan 175
1780 Wemmel

Hongqi-dealer Hedin Automotive Gent
Zeeschipstraat 113
9000 Gent

Hoeveel kost de Hongqi EH7?

De prijs is momenteel nog niet bekend voor de EH7. Zodra dit bekend is zullen we deze communiceren.

Met wat voor aandrijflijn komt de EH7 naar België?

De EH7 komt er als achterwiel-aangedreven variant en vierwiel-aangedreven variant. De vierwiel-aangedreven uitvoering is de krachtigste van de twee met een vermogen van meer dan 600 pk en een 0-100 sprint van slechts 3,5 seconden.

Wat is de actieradius van de EH7?

De actieradius van de EH7 loopt op tot wel 700 kilometer op een volle batterij.

Neem contact op

Heeft u een vraag, wens of opmerking of bent u op zoek naar meer informatie over Hongqi of de EH7? Wij helpen u graag verder. Bekijk de veelgestelde vragen en vind het antwoord dat u zoekt. Staat uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand contactformulier in of kom langs bij een van onze dealers.

* Houd er rekening mee dat de Europese specificaties nog steeds een definitieve typegoedkeuring/homologatie vereisen en aan verandering onderhevig zijn. Er zijn veel factoren die de laadsnelheid beïnvloeden, zoals de omstandigheden bij het laadstation, de belasting van het laadnetwerk en laadpalen, het vermogen van de lader, het accuniveau van het voertuig, de accutemperatuur en meer. Houd er rekening mee dat de vermelde maximale laadsnelheid alleen de maximale snelheid vertegenwoordigt.